0032-380-83905

Verstoppingen en riolering

Verstoppingen en riolering_page

Naast lekkages in dakbedekking, zinkwerken en storingen in CV reparatie en onderhoud in combiketels, vormen ook verstoppingen in de afvoer van bedrijven of woningen voor veel frustraties en ergernis.

Indien u last heeft van een vervelende stank rond uw douche of toilet heeft bel dan onze erkende loodgieter op 0032-380-83905, wij komen met spoed 24/7 naar u toe!

Heeft u vaak problemen om het afwaswater door uw gootsteen weg laten stromen? Dan heeft u last van een beginnende verstopping!

Zorg steeds op tijd voor het ontstoppen van de riool, om grotere verstoppingen te voorkomen.

Verstoppingen en riolering brengt naast stank problemen met zich mee, u kunt helaas niet langer gebruik maken van uw gootsteen, douche of toilet.

U moet dus de afvoer steeds op de juiste manier onderhouden! Onze 24/7 spoed erkende loodgieter komt direct naar u toe, bel 0032-380-83905

Een verstoppingen en riolering, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken behoren steeds tot mogelijkheden die onze erkende loodgieters u bieden.

We komen met spoed en 24/7 meteen naar uw woning of bedrijf om de afvoer onder hoge druk door te spuiten, zodat beginnende verstoppingen meteen opgelost kunne worden.

Ook al heeft u een verstopping, ook dan kan het doorspuiten van uw riool meteen verholpen worden.

Riool ontstoppen en onderhouden

Naast het ontstoppen van een riool, is ook het onderhouden belangrijk. Gebruik dus alleen toiletpapier wanneer het echt noodzakelijk is. Ook etensresten bij de afwas moet men uit de afvoer weren, gebruik dus een zeefje in uw gootsteen.

Ook voor uw regenpijp kunt u een simpel dakje er op zetten om alle takjes en bladeren tegen te houden. De erkende loodgieter denkt steeds met u mee, bel ons op 0032-380-83905